Holapisos ofereix visites virtuals guiades per agents comercials en més de 6.000 habitatges

Els qui decideixin adquirir l'immoble després de la visita presencial i formalitzin la compra rebran 1.500 euros de regal per part del portal immobiliari

Holapisos, la marca comercial de venda d’actius immobiliaris d’Anticipa Real Estate, permetrà realitzar tours virtuals en la pràctica totalitat dels seus més de 6.000 habitatges en cartera en companyia d’un agent comercial que guiarà la visita i resoldrà els dubtes de l’usuari.

La visita sense necessitat de moure’s del sofà de casa és possible gràcies a un nou projecte amb tecnologia 360 graus desenvolupat per la companyia en estreta col·laboració amb l’especialista en programari immobiliari startup Floorfy, segons ha informat aquest dilluns Holapisos.

Així mateix, els qui decideixin adquirir l’immoble després de la visita presencial i formalitzin la compra rebran 1.500 euros de regal per part del portal immobiliari.

La solució tecnològica permet als usuaris veure de manera completa i realista la distribució i l’aspecte de la majoria dels immobles d’Holapisos a través del mòbil, ordinador o tauleta. El coneixement i experiència de l’agent comercial que els acompanyarà en la visita els permetrà a més descobrir tots i cadascun dels detalls i particularitats de l’habitatge.

Es tracta d’un servei d’acompanyament virtual en directe on serà suficient amb realitzar una trucada telefònica perquè el professional es connecti al tour, els mostri els diferents espais de l’immoble i resolgui els seus dubtes i comentaris.

De moment, aquestes visites estan disponibles per a un o diversos usuaris connectats des d’un únic dispositiu i en breu preveu obrir-les a un públic limitat de manera que familiars o amics podran acompanyar en el recorregut a través de dispositius diferents.

La solució permet a més agilitar tràmits ja que facilita als qui ho desitgin realitzar la reserva online de l’immoble fins a poder efectuar una segona visita presencial, bloquejant així la seva disponibilitat durant una setmana.

La pròpia pàgina web facilita aquesta gestió amb només emplenar un formulari amb les seves dades i abonar l’import de la reserva, que serà reemborsat si finalment l’usuari canvia d’opinió; i si compren després de la visita Holapisos els regalarà 1.500 euros.

El portal disposa de més de 1.850 immobles en cartera, la majoria dels quals pertanyen al segment residencial, i els ofereixen al costat d’altres actius com a oficines, locals, naus i pàrquings distribuïts per tot el territori estatal.

Nou comentari