Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Hoffman (MWC) demana col·laboració publicoprivada per reactivar l’economia
  • CA

El màxim dirigent de la GSMA, John Hoffman, ha destacat aquest dimecres la necessitat de crear partenariats públic-privats per reactivar l’economia: “No podem vèncer al Covid-19 sols”. Ho ha dit aquest dimecres en la trobada “Diàlegs per a la reconstrucció #Obrimfil” organitzat per l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona).

Hoffman ha explicat que des de la GSMA i el Mobile World Congress 2021 es farà la part corresponent per a tenir una economia més “resilient i sostenible”. En aquest sentit, ha manifestat que “ningú té la clau sobre el que cal fer per a tenir èxit” però que s’han de conjuminar forces per a pensar de manera conjunta. “Hem de treballar tots junts cap a una nova economia resilient i sostenible. Són nous temps de col·laboració per a tots junts reactivar l’economia, això és el que fan els amics i els líders”, ha afegit.

El president de Fira de Barcelona, Pau Relat, ha assenyalat que en aquests moments té més sentit que mai el model de recuperació públic-privat. Ha defensat que aquest model, del qual ha assegurat que la institució firal és un “clar exponent”, ha permès que sectors públic i privat hagin realitzat estratègies a llarg termini per al desenvolupament econòmic. També ha afegit que la visió fonamental per la qual es va crear Fira és d’actuar com a motor del desenvolupament de l’economia i que “és en moments convulsos, com en pandèmia, quan aquest valor cobra més rellevància“.

L’acte ha reunit una desena de ponents que han debatut sobre la reactivació urbana i el paper que tenen les metròpolis i els agents econòmics dins d’aquest procés.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa