Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La GSMA manté el MWC de moment malgrat la baixa de més de 30 empreses

La GSMA, associació que organitza el Mobile World Congress (MWC), manté la celebració de l’esdeveniment i ha reiterat en un comunicat aquest dimecres que “estan monitoritzant de prop” l’impacte del brot mundial de coronavirus al saló, previst de dilluns 24 de febrer fins al dijous 27 de febrer a Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat, malgrat la trentena de baixes que ja tenen, d’empreses que s’han retirat per no exposar els seus treballadors.

“El nou coronavirus és una situació que canvia ràpidament i la GSMA ho està monitoritzant de prop. Això inclou reunir-se regularment amb experts de salut mundials i espanyols, així com amb els nostres socis, per garantir el benestar dels assistents”, ha remarcat un portaveu de la GSMA en el comunicat.

L’associació ha fet aquest comunicat el dia en què manté una reunió del seu comitè, format per 26 empreses i operadors de la indústria mòbil, entre les quals es troben Telefònica, Orange, Vodafone, Deutsche Telekom, Telenor, Verizon, NTT Docomo, AT & T i Turkcell.

Entre les companyies que formen el comitè es troben Vodafone, Orange, Deutsche Telekom, AT & T i NTT Docomo, de les que s’ha conegut que no assistiran a l’MWC pel coronavirus.

La trobada amb el comitè de la GSMA ha arribat després que Rakuten, Nokia i British Telecom hagin anunciat aquest dimecres que tampoc aniran a la sala, sumant-se a la decisió presa per Ericsson, Sony, Cisco i Intel, entre d’altres.

En el comunicat, la GSMA també ha subratllat que ja han implementat mesures sanitàries addicionals per a l’edició d’enguany del Mobile i que “continuaran buscant” assessorament mèdic de manera regular.

Més notícies

Vodafone tampoc va al MWC pel coronavirus

Notícia: Vodafone tampoc va al MWC pel coronavirus
Comparteix
En un comunicat, l'empresa diu que ha pres aquesta decisió perquè "per sobre de tot està la salut i la seguretat dels nostres treballadors"
Notícia: Vodafone tampoc va al MWC pel coronavirus - Mobile

Nokia i Deutsche Telekom, noves baixes de pes al Mobile World Congress pel coronavirus

Notícia: Nokia i Deutsche Telekom, noves baixes de pes al Mobile World Congress pel coronavirus
Comparteix
Nokia tenia, després de Huawei i Ericcson, un dels principals estands a Barcelona, de més de 3.000 metres quadrats
Notícia: Nokia i Deutsche Telekom, noves baixes de pes al Mobile World Congress pel coronavirus - Mobile

Nou comentari

Comparteix