Familiars, amics i personalitats del món econòmic i polític han acomiadat aquest dimarts a l’expresident de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls, que va morir el passat diumenge als 75 anys. La cerimònia s’ha celebrat al tanatori de Sant Gervasi en estricta intimitat. Fins allà s’hi han desplaçat personalitats del món econòmic com l’actual president de la Cambra, Joan Canadell; el president de Pimec, Josep Gonzalez; o el de la CEOE, Joan Rosell. Del món polític hi han anat els expresidents de la Generalitat Jordi Pujol, José Montilla i Artur Mas, la consellera d’Empresa, Àngels Chacón; i el primer secretari del PSC, José Montilla, entre d’altres.

Valls va presidir la Cambra de Comerç de Barcelona durant 17 anys, del 2002 fins a aquest any, que va decidir no tornar-se a presentar a les eleccions. El seu predecessor, Joan Canadell, ha valorat a l’ACN que Valls va propiciar un traspàs de la institució “modèlic” i una entitat “sanejada”. “Ha anat tot molt bé, ell va voler en tot moment que fos així i li hem d’estar agraïts”, ha declarat. Canadell ha recordat que Valls va tenir un “mandat complicat” com a conseqüència de la desaparició de la quota cameral el 2010 i, malgrat això, ha afirmat que va ser capaç de “pilotar” la cambra i “fer-ho bé, deixant la caixa sanejada”.

Entre els assistents al funeral també hi havia els empresaris Joan Gaspart i Carles Tusquets, el president de l’Associació de Comerciants del Passeig de Gràcia, Lluis Sans; el president d’Aigües de Barcelona, Àngel Simon, el president del Saló de l’Automòbil i conseller de Fira de Barcelona, Enrique Lacalle; l’exconseller Andreu Mas-Colell, la diputada del PP al Parlament Europeu Dolors Montserrat, i l’exregidor popular a l’Ajuntament de Barcelona Alberto Fernández Díaz.

Més notícies

Mor Miquel Valls, expresident de la Cambra de Barcelona

Notícia: Mor Miquel Valls, expresident de la Cambra de Barcelona
Comparteix
Fonts de la corporació confirmen la mort per malaltia del seu exdirectiu als 75 anys
Notícia: Mor Miquel Valls, expresident de la Cambra de Barcelona - Mobile

Canadell surt en defensa dels CDR: “Molts empresaris, alguns de molt grans, hi han col·laborat”

Notícia: Canadell surt en defensa dels CDR: “Molts empresaris, alguns de molt grans, hi han col·laborat”
Comparteix
El president de la Cambra veu "lamentable" que l'Estat no aconsegueixi fer govern ni dialogar amb Catalunya però "sí reprimir"
Notícia: Canadell surt en defensa dels CDR: “Molts empresaris, alguns de molt grans, hi han col·laborat” - Mobile

Nou comentari

Comparteix