Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Ericsson se suma a LG i no assistirà al Mobile World Congress pel coronavirus

El fabricant tecnològic suec Ericsson ha anunciat la seva decisió de no assistir al Mobile World Congress (MWC) 2020, que se celebrarà del 24 al 27 de febrer a Barcelona, com a mesura de precaució davant la propagació del coronavirus, ja que considera que no pot garantir la seguretat de treballadors i visitants.

D’aquesta manera, la companyia es converteix en la segona gran empresa internacional que decideix retirar-se del MWC de 2020, després que el fabricador coreà LG Electronics anunciés dimarts passat que no acudirà a l’edició d’enguany com a mesura preventiva davant el brot de coronavirus.

En un comunicat, Ericsson explica que, després del brot i la contínua propagació del coronavirus, ha seguit de prop el seu desenvolupament i s’ha adherit a les recomanacions de les autoritats i d’organismes internacionals com l’Organització Mundial de la Salut (OMS). En aquest context, la companyia sueca remarca que ja ha pres una sèrie de mesures de precaució per a garantir la salut i la seguretat dels empleats i minimitzar l’impacte que pogués tenir el coronavirus en les seves operacions: “després d’una extensa avaluació interna dels riscos, Ericsson ha decidit prendre més mesures de precaució retirant-se del MWC Barcelona 2020, el major esdeveniment en la indústria de les telecomunicacions”, ha anunciat.

En aquest sentit, afirma que aprecia que la GSMA, entitat organitzadora de l’esdeveniment, hagi fet “tot el possible” per a controlar el risc. No obstant això, afegeix que, com un dels expositors més grans, té milers de visitants en el seu estand cada dia i fins i tot, malgrat que el risc és baix, “no pot garantir la salut i la seguretat dels seus treballadors i visitants”. “La salut i la seguretat dels nostres empleats, clients i altres parts interessades són la nostra màxima prioritat. Aquesta no és una decisió que hàgim pres a la lleugera. Estàvem ansiosos per mostrar les nostres últimes innovacions en el MWC de Barcelona. És molt desafortunat, però creiem fermament que la decisió comercial més responsable és retirar la nostra participació de l’esdeveniment d’enguany”, ha incidit el president i conseller delegat d’Ericsson, Börje Ekholm.

Una vegada presa aquesta decisió, el fabricant suec assenyala que, per a mostrar la seva cartera de productes i les seves últimes innovacions, acostarà les demostracions i el contingut que havia creat per al MWC Barcelona als clients en els seus mercats nacionals amb esdeveniments locals anomenats ‘Ericsson Unboxed’.

Asus, una absència a mitges

Asus estarà present al Mobile World Congress encara que no tindrà un estand en la fira. Tot i així sí que hi haurà personal de la companyia a la fira. La companyia taiwanesa assegura que la seva absència “no està en cap cas vinculada amb el coronavirus”, com explica en un comunicat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa