Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
ERC vol recuperar l’Oficina del 22@ perquè l’Ajuntament “recuperi el lideratge i l’impuls”
  • CA

El grup municipal d’Esquerra Republicana portarà al plenari municipal del proper divendres una proposició per recuperar l’Oficina del 22@ amb l’objectiu de “recuperar el lideratge i impuls de l’administració en aquest territori”. Així ho ha explicat aquest matí el portaveu del grup, Jordi Coronas, en una roda de premsa a l’Ajuntament.

Aquest servei ja existia en el desplegament de l’àrea del que avui és el 22@: una oficina que assistia en processos de planejament, promoció i implantació de les empreses. “Cal buscar el màxim consens perquè el 22@ li donem una empenta no sé si definitiva, però sí important i creiem que la oficina del 22@ és clau per agilitzar tots els tràmits”, ha reblat Jordi Coronas.

L’enduriment del dret d’asil

El portaveu republicà ha detallat les altres mesures que ERC traslladarà al plenari de divendres, entre elles una pregunta al govern sobre la possible restricció del dret d’asil a l’Estat: “Sembla que el govern espanyol està preparant una llei per restringir, encara més, el dret d’asil. El govern d’aquesta ciutat hauria de demanar explicacions i li demanarem a l’alcaldessa si està d’acord”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa