Entrades exhaurides per assistir a la fira alternativa al Mobile

Tech Spirit Barcelona oferia més de 4.000 places, que han estat ocupades

Tech Spirit Barcelona ha exhaurit les entrades al congrés pocs dies després que s’iniciés el termini d’inscripció i ja no es poden reservar a través de la web. L’alternativa al saló Four Years From Now, que forma part del Mobile World Congress (MWC) ja anunciava el dijous que, en les dotze primeres hores des que s’havia obert el registre, ja se superaven els 2.500 inscrits, mentre que el divendres ja havien rebut més de 4.000 registres.

El Tech Spirit és una iniciativa sorgida de manera espontània després de la suspensió del Mobile –i, per extensió, de les seves branques– pel coronavirus. Es farà del 23 al 27 de febrer i està destinat al sector emprenedor. L’escenari principal del certamen serà la Llotja de Mar, tot i que també hi haurà activitats en altres punts de la ciutat.

[r:1]

Fins al moment s’han programat un centenar d’esdeveniments i hi ha confirmats una seixantena de ponents i un centenar d’inversors de capital risc. El xef Ferran Adrià, el professor de la Universitat de Berkeley Jerome S. Engel, el publicista Toni Segarra, el futbolista Esteban Granero o el cofundador de Mediapro Tatxo Benet són alguns dels noms confirmats.

La iniciativa, la idea de la qual va néixer del mateix sector emprenedor després de la cancel·lació del Mobile, compta amb l’impuls de les administracions local, autonòmica i estatal, de Mobile World Capital Barcelona –entitat impulsora del Mobile World Congress–, del Consorci de la Zona Franca i de la Cambra de Comerç de Barcelona, entre d’altres. Per pal·liar els efectes de la cancel·lació del congrés de mòbils, el consorci Turisme de Barcelona ha impulsat una setmana d’ofertes per atraure visitants a la ciutat.

Més informació

Nou comentari