Tech Spirit Barcelona ha exhaurit les entrades al congrés pocs dies després que s’iniciés el termini d’inscripció i ja no es poden reservar a través de la web. L’alternativa al saló Four Years From Now, que forma part del Mobile World Congress (MWC) ja anunciava el dijous que, en les dotze primeres hores des que s’havia obert el registre, ja se superaven els 2.500 inscrits, mentre que el divendres ja havien rebut més de 4.000 registres.

El Tech Spirit és una iniciativa sorgida de manera espontània després de la suspensió del Mobile –i, per extensió, de les seves branques– pel coronavirus. Es farà del 23 al 27 de febrer i està destinat al sector emprenedor. L’escenari principal del certamen serà la Llotja de Mar, tot i que també hi haurà activitats en altres punts de la ciutat.

[r:1]

Fins al moment s’han programat un centenar d’esdeveniments i hi ha confirmats una seixantena de ponents i un centenar d’inversors de capital risc. El xef Ferran Adrià, el professor de la Universitat de Berkeley Jerome S. Engel, el publicista Toni Segarra, el futbolista Esteban Granero o el cofundador de Mediapro Tatxo Benet són alguns dels noms confirmats.

La iniciativa, la idea de la qual va néixer del mateix sector emprenedor després de la cancel·lació del Mobile, compta amb l’impuls de les administracions local, autonòmica i estatal, de Mobile World Capital Barcelona –entitat impulsora del Mobile World Congress–, del Consorci de la Zona Franca i de la Cambra de Comerç de Barcelona, entre d’altres. Per pal·liar els efectes de la cancel·lació del congrés de mòbils, el consorci Turisme de Barcelona ha impulsat una setmana d’ofertes per atraure visitants a la ciutat.

Més notícies

Hotels i restaurants baixaran preus per mantenir l’activitat durant la setmana del Mobile

Notícia: Hotels i restaurants baixaran preus per mantenir l’activitat durant la setmana del Mobile
Comparteix
L'Ajuntament impulsa la Barcelona Tech Spirit, una fira tecnològica que intentarà substituir el congrés
Notícia: Hotels i restaurants baixaran preus per mantenir l’activitat durant la setmana del Mobile - Mobile

Barcelona Tech City impulsa una fira alternativa al 4YFN durant els dies en què hi havia el Mobile

Notícia: Barcelona Tech City impulsa una fira alternativa al 4YFN durant els dies en què hi havia el Mobile
Comparteix
L'esdeveniment pretén ser un "punt de trobada" entre les 'startups' i els principals fons "europeus i espanyols"
Notícia: Barcelona Tech City impulsa una fira alternativa al 4YFN durant els dies en què hi havia el Mobile - Mobile

Compensacions i pèrdues: els escenaris que obre la suspensió del Mobile

Notícia: Compensacions i pèrdues: els escenaris que obre la suspensió del Mobile
Comparteix
Els organitzadors del congrés internacional podrien enfrontar-se a reclamacions d'empreses afectades per la cancel·lació
Notícia: Compensacions i pèrdues: els escenaris que obre la suspensió del Mobile - Mobile

Nou comentari

Comparteix