Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una empresa de Madrid d’àpats per a oficines compra la seva ‘cosina’ de Barcelona
  • CA

Tot queda en família –i no és cap metàfora–, però el cas és que de dues empreses que servien menjar a domicili a oficines a Barcelona i a Madrid ara en quedarà una, la madrilenya. Apeteat ha comprat FELIX, creada a la capital catalana fa nou anys per David Samaranch Rebull. Ell mateix ha anunciat a la portada de la seva web la “unió” amb Apeteat, creada a Madrid pel seu “estimat cosí” Pablo Samaranch i Eduardo Liviano. Del text de David Samaranch es dedueix que ell continua vinculat al projecte, sobre el qual promet que continuarà i millorarà, per exemple dient “adeu al plàstic”.

Des del 2010, FELIX ha servit més de mig milió de dinars a més de 20.000 treballadors de 30.000 empreses a l’àrea de Barcelona, informa l’Agència Catalana de Notícies (ACN). Segons el conseller delegat d’ApetEat, Pablo Samaranch, l’operació permetrà “aterrar a Barcelona amb molta feina feta”. Fins a l’abril, l’oferta gastronòmica seguirà sent independent, però a partir d’aleshores es començaran a veure els canvis. De moment, però, l’apartat per fer comandes de la web de FELIX ja redirigeix cap a la pàgina d’Apeteat.

ApetEat va tancar a l’octubre una ronda de finançament d’un milió d’euros liderada pels fons d’inversió Big Sur Ventures i All Iron Ventures. L’empresa va començar a operar el setembre del 2016. En tres anys, ha servit més de 300.000 àpats a més de 20.000 usuaris de més de 2.000 empreses i el 2018 va tancar amb un creixement superior al 250%.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa