Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els restauradors qüestionen que Vergés sigui “la persona adequada” en la gestió de la crisi sanitària
  • CA

El Gremi de Restauració de Barcelona ha descrit com “un fracàs sense pal·liatius i una ruïna econòmica” la gestió de la pandèmia de la conselleria de Salut. “La consellera Alba Vergés faria bé de preguntar-se si és la persona adequada per liderar la gestió d’aquesta crisi”, ha assegurat el director del Gremi, Roger Pallarols, afegint que els restauradors tenen “dubtes” que ho sigui. “Tot i que l’esforç i la dedicació són evidents, el balanç de la seva gestió, tant des del punt de vista de la salut com de l’economia, és nefast”, ha afegit.

En aquest sentit, el Gremi ha criticat Salut per prendre decisions “de manera unilateral” i ha assegurat que Vergés “no és l’única membre del Govern” i no pot “condicionar tota l’acció de la Generalitat”.”Els restauradors ens sentim desemparats i reclamem, un cop més, que un triumvirat, amb Salut, Interior i Empresa, es posi al capdavant d’aquesta emergència sanitària i econòmica”, ha defensat Pallarols.

El Gremi ha demanat formalment una reunió urgent amb el vicepresident Pere Aragonès, i els consellers Alba Vergés, Miquel Sàmper i Ramon Tremosa per analitzar les conseqüències del tancament del sector

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa