Els hotelers demanen que es posin els recursos “necessaris” per “propiciar” la fi dels aldarulls

El gremi denuncia la "passivitat" dels responsables polítics

El Gremi d’Hotels de Barcelona ha condemnat el darrer episodi d’aldarulls a la ciutat i ha reclamat que es posin els recursos “necessaris” per “propiciar” la seva fi immediata. L’entitat considera que la “passivitat” de les adminitracions competents ha privat als ciutadans i al teixit empresarial del seu dret i de les seves garanties de seguretat, així doncs els ha exigit “responsabilitat política”. “És inadmissible que no mostrin una postura ferma i inequívoca en contra d’aquests fets, permetent que se succeeixin, així com que no manifestin un suport sense fissures vers els cossos de seguretat”, ha reblat.

De fet, el gremi ha mostrat “tot el seu suport i agraïment” al cos de Mossos d’Esquadra, Guàrdia Urbana de Barcelona, Bombers i equips de neteja i manteniment de l’Ajuntament de Barcelona. En aquest sentit, consideren que han vetllat per la seva “inqüestionable” tasca per preservar l’ordre públic i l’intent de retornar a la normalitat els carrers de la ciutat.

El comunicat arriba després que alguns hotels de la ciutat quedessin vandalitzats i almenys un d’ells, l’NH Calderon de cinc estrelles, acabés amb la vidrera totalment rebentada i s’hi fes un petit foc a l’entrada. També es van fer pintades i clams contra el turisme.

Nou comentari