Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els bars acusen el Govern d’allargar “eternament l’aturada de l’economia”
  • CA

El Gremi de Restauració ha qualificat de “relaxació testimonial” l’ampliació de l’horari previst en l’actualització de les restriccions que podria anunciar aquest dijous el Govern i que en aquest sector es traduirien en l’obertura d’una hora més per esmorzar (7.30h-10.30h) i d’una hora més per dinar (13.00h-16.30h). Segons afegeixen en un comunicat, el fet que es mantinguin les franges d’esmorzars i dinars “impossibiliten dissenyar els torns de personal de forma adequada”.

El director del Gremi, Roger Pallarols, ha criticat que la Generalitat “pretén allargar eternament l’actual aturada de l’economia” i ha acusat Salut de “viure d’esquenes a la realitat i del drama que viuen milers d’empreses i famílies”.

“Els restauradors (i també la resta de sectors afectats per les restriccions) reclamem un horitzó clar, un pla de reactivació de l’activitat econòmica que ens permeti assolir, en un temps raonable, un grau de funcionament que faci viables els bars i restaurants”, ha afegit Pallarols. El Gremi de Restauració ha explica que té previst reunir-se amb el Departament d’Empresa i Coneixement aquest matí a dos quarts de dotze del migdia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa