Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Élite Taxi anuncia mobilitzacions contra el Mobile alternatiu
  • CA

Élite Taxi li ha declarat la guerra a l’alternativa del Mobile World Congress, el Tech Spirit Barcelona. Tito Álvarez, portaveu d’Élite, ha demanat aquest dijous els permisos necessaris per a protestar durant dilluns que ve 24 de gener. Una manifestació “d’uns 1000 taxis” amb la que intentaran bloquejar els accessos a la Llotja de Mar, on se celebrarà el Tech Spirit. “El dilluns, si ningú ho evita abans, hi haurà manifestació i de les grosses”, ha advertit Tito Álvarez.

Élite Taxi ha indicat que preveuen fer un recorregut des del Port de Barcelona, passant pel Passeig de Colom i el Passeig Isabel II, on es troba la Llotja de la Cambra de Comerç de Barcelona.

En un comunicat que l’associació va enviar ahir als mitjans, avisaven de “mobilitzacions molt dures” per protestar contra el que ells consideren un “esdeveniment de voltors financers”. “Gràcies a l’activitat d’Uber, AirBnb y Glovo hi ha milers de famílies passant-ho molt malament”, explicaven al comunicat. Aquest matí, l’avís s’ha fet realitat.

L’Ajuntament “no hi té a veure”

El primer tinent d’alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, ha contestat les crítiques per la presència d’Airbnb o Uber al congrés alternatiu al Mobile World Congress (MWC) tot afirmant que l’Ajuntament “no hi té a veure”. 

Amb tot, el socialista ha recordat que aquestes companyies ja havien de participar en el congrés d’start-ups organitzat per GSMA, 4 years from now (4yfn)

“Ni els convidem ni desconvidem. Són empreses que tenen activitat en el sector, que participaven al 4 years from now i algunes d’elles han confirmat que seguiran participant al Tech Spirit”, ha dit. “No és un esdeveniment que organitza l’Ajuntament”, ha afegit.

Més notícies
Élite Taxi recorrerà la multa de 8.000 euros a ‘Tito’ Álvarez encara que surti més car que pagar-la
Notícia: Élite Taxi recorrerà la multa de 8.000 euros a ‘Tito’ Álvarez encara que surti més car que pagar-la
Comparteix
El sindicat majoritari de taxistes de Barcelona obrirà una campanya de micromecenatge per pagar la defensa de l'activista i una altra sanció de 5.000 euros
Diverses entitats acusen l’alternativa al MWC de ser un “esdeveniment de voltors financers”
Notícia: Diverses entitats acusen l’alternativa al MWC de ser un “esdeveniment de voltors financers”
Comparteix
Collboni contesta les crítiques per la presència d'Airbnb i Uber al Tech Spirit: "L'Ajuntament no hi té a veure"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa