Sánchez Llibre sobre les eleccions a la Cambra: "A Catalunya sempre quedarà Foment"

El president de la patronal ha assegurat que es manté "neutral" i espera que es mantingui la col·laboració entre les dues institucions

El president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, confia que la victòria independentista a la Cambra de Comerç de Barcelona no canviï la "col·laboració històrica" entre les dues institucions. Ha assegurat que de moment estan "molt tranquils", però també ha avançat que si hi ha una deriva no desitjada, "sempre quedarà Foment", en referència a les possibles friccions entre la candidatura Eines de País i les grans empreses.

En un esmorzar organitzat per FEMLlobregat, Sánchez Llibre ha insistit que la patronal s'ha mantingut "neutral" durant tot el procés electoral a les cambres. Un cop confirmada l'aclaparadora victòria independentista amb 31 dels 40 escons en joc, espera que hi hagi un diàleg fluid per "plantejar fulls de ruta comuns sobre innovació, internacionalització, digitalització i projecció europeista".

Més informació
Comentaris (7)
Fomentar el colonialisme franquista..... Fa 7 dies
Aquest es qui va crear el partit minimalista "Lliures", que recolza i vota a Ciudadanos, així tot queda a casa per la parella, Arrimadas-Cima.....
TON C. Fa 7 dies
PERÓ QUE DIU SR. SÁNCHEZ, QUE LA PATRONAL HA ESTAT NEUTRAL, DES DE QUAN LA PATRONAL ES NEUTRAL, JA ES NOTA QUE ACABA D´ARRIVAR.
bota Fa 7 dies
Franquistas de Foment només han fomentat franquisme.
X*2 Fa 7 dies
Un altre cova franquista
HENRY Fa 7 dies
UNIDAD DE MERCADO
com sua Fa 8 dies
està culint, el forat del culet el té apretadet al màxim
image/svg+xml