Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El president de la Fira demana que la desescalada tingui més en compte els congressos

El president del consell d’administració de Fira de Barcelona, ​​Pau Relat, ha demanat aquest dijous afrontar la crisi socioeconòmica del coronavirus tenint en compte el “clar efecte multiplicador sobre molts sectors” que poden tenir les fires i congressos. Així, ha defensat que el paper d’aquests esdeveniments com a palanca per a la recuperació econòmica “s’ha de tenir en compte en els plans de suport i desescalada” arran de la pandèmia, explica en un article de La Vanguardia recollit per Europa Press.

Relat ha destacat que tota fira és un espai de negoci i relació entre expositors i visitants, on es generen coneixement i oportunitats comercials. Ha explicat que les fires en general i Fira de Barcelona en particular han hagut de replantejar el seu calendari, “amb la consegüent repercussió econòmica i social”, i que treballa per reprendre la seva activitat després de l’estiu.

També estudia amb experts com celebrar actes amb seguretat sanitària, “pensant sobretot en els de caràcter professional (B2B), amb un lideratge indiscutible en el mercat espanyol”. A més, assegura que Fira “formarà part de la reactivació amb la voluntat de ser, més que mai, motor econòmic multisectorial” i promotor de l’activitat d’empreses, professionals i emprenedors, cooperant amb iniciatives públiques i privades per superar la crisi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa