L’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona- El Prat posa novament en servei la Terminal T2 a partir del 24 de juliol per adaptar-se a la situació i facilitar la distància de seguretat per evitar possibles aglomeracions a les instal·lacions. L’aeroport tindrà operatives les Terminals T1, T2A i T2B, però de moment la Terminal T2C seguirà tancada.

Les companyies aèries que operaran des de la Terminal T2B són Ryanair, EasyJet, Wizz Air, Transavia, Air Baltic, Air Moldova, Pegasus Airlines i Volotea. La resta ho faran a la Terminal T1. Aena ha recomanat als passatgers que viatgin en els pròxims dies que consultin la seva aerolínia. Si el seu vol de retorn és posterior al 24 de juliol, la terminal d’arribada pot ser diferent de la utilizada en el vol d’anada.

Accessos amb bitllet

El gestor aeroportuari recorda que només poden accedir a la terminal, pels accessos senyalitzats, les persones amb reserva o targeta d’embarcament o amb causa justificada (com els acompanyaments a menors o a passatgers que necessiten assistència especial). A més, tots els passatgers de la T2 hauran d’accedir a les instal·lacions a través de les portes situades als extrems de la T2B, on es realitzarà el control de seguretat per accedir a les portes d’embarcament.

D’altra banda, Aena ha anunciat que es recupera el servei gratuït de llançadora entre les dues terminals de l’aeroport i l’estacionament estarà operatiu a l’aparcament de superfície de la T2B i a l’edifici de la T2C.

Mesures de seguretat

El gestor recorda que és obligatori l’ús de mascareta tant a l’aeroport d’origen com a l’interior de l’aeronau i a l’aeroport de destí. Cal seguir en tot moment les mesures higièniques i s’ha de mantenir la distància física de seguretat amb qualsevol persona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa