Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Port de Barcelona, finalista dels premis World Ports Sustainability

El Port de Barcelona és un dels tres finalistes en la categoria d’infraestructures resilients en la primera edició dels World Ports Sustainability Awards, convocats per la International Association of Ports and Harbours (IAPH).

En un comunicat aquest dimecres, el Port ha indicat que la seva eina web Port Links ha estat un dels 18 projectes seleccionats pel jurat d’experts dels guardons, organitzats per “fomentar la sostenibilitat en els ports i en el conjunt de les cadenes logístiques “, que calcula les emissions de CO2 i altres contaminants, a més del cost de les externalitats del transport.

Port Links permet construir i comparar en línia cadenes de transport per importar i exportar un contenidor entre qualsevol port del món i una localització europea a través Barcelona.

També serveix per integrar l’oferta completa i actualitzada de serveis marítims i terrestres –tren i camió– de la infraestructura barcelonina i ofereix informació sobre diversos indicadors associats a la cadena de transport construïda.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa