Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Mobile World Congress del 2021 “no es cancel·larà de cap manera”
  • CA

El conseller delegat de GSMA i responsable de l’organització del Mobile World Congress, John Hoffman, ha assegurat en una entrevista a TV3 que l’edició del 2021 “no es cancel·larà de cap manera”. No obstant l’empresa sí que valora canvis de dates i fins i tot de format si les autoritats sanitàries no veuen convenient organitzar un congrés tan multitudinari, però en cap cas se suspendria com es va haver de fer enguany.

Després de la cancel·lació, GSMA va començar a contactar amb totes les empreses tecnològiques per començar a preparar la nova edició i va oferir descomptes i reemborsaments a totes les companyies per compensar la cancel·lació. Aquesta política els ha ajudat a guanyar-se els clients i el 75% de les grans empreses ja han confirmat la seva assistència. A més, el 80% de l’espai del saló ja està reservat.

Pel que fa a GSMA, Hoffman ha reconegut que la cancel·lació dels tres grans congressos que organitza –Barcelona, Los Ángeles i Xangai– ha suposat un cop molt dur per a les finances de l’empresa i ha avançat que han hagut de reduir plantilla. Pel que fa al congrés que s’havia de celebrar a la Xina, els organitzadors van utilitzar-lo per provar diferents alternatives com la creació d’una plataforma per fer conferències.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa