Nou tancament de renom a Barcelona. Disney està immersa en una reestructuració de tota la seva cadena d’establiments a nivell mundial i la capital catalana en sortirà malparada. La multinacional té previst tancar la seva botiga insígnia al Portal de l’Àngel, segons ha avançat el portal Idealista. A més, la companyia està tancant totes les botigues que té a centres comercials de Madrid.

La botiga del Portal de l’Àngel, una de les més grans de conglomerat a Europa, estava situada a l’antic palau Solterra-Barbarà i era una gran aposta de la multinacional, que volia situar la capital catalana a l’altura d’altres grans ciutats com Nova York o Londres. El local, de 500 metres quadrats, oferia productes per a infants i adults, alguns dissenyats especialment per als barcelonins.

Fa mesos que Disney tenia previst alleugerir la seva nòmina de botigues a tot el món i tancarà un 20% dels seus establiments físics per impulsar el seu negoci digital, una tendència creixement en els últims anys que la pandèmia de Covid.19 ha accelerat. De moment s’han confirmat 60 tancaments als EUA i desenes més per tot el món.

Comentaris

    Barceloní. Maig 25, 2021 | 08:26
    Bon vent i barca nova.
    Me la bufa Maig 25, 2021 | 10:54
    Oh, quina pena. No podré dormir...

Nou comentari