Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Deu acadèmics formaran un consell assessor d’estudis econòmics a la Cambra
  • CA

La Cambra de Comerç de Barcelona ha creat un consell assessor de Gabinet d’Estudis Econòmics i d’Infraestructures format per 10 acadèmics de prestigi del món econòmic, segons ha informat l’ens aquest dilluns en un comunicat.

Entre els seus integrants hi ha l’exconseller d’Economia i president del Barcelona Institute of Science and Technology (Bist), Andreu Mas-Colell; el catedràtic d’Economia Aplicada de la Universitat de Barcelona (UB) Germà Bel i el catedràtic d’Economia Pública a la Universitat Pompeu Fabra (UPF) Guillem López-Casasnovas.

També formen part el degà de la UPF Barcelona School of Management i Catedràtic d’Economia Financera i Comptabilitat, Oriol Amat; el degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya entre 2008 i 2018, Joan B. Casas, i la investigadora de l’Institut d’Anàlisi Econòmica de l’CSIC Ada Ferrer.

Completen la llista l’investigador sènior al Centre de Recerca en Economia Internacional (Crei) Jordi Galí; la directora de la Barcelona Graduate School of Economics, Teresa Garcia-Milà; l’investigador sènior al Grup d’Anàlisi Quantitativa Regional (AQR) Raül Ramos, i la investigadora a l’Institut d’Economia de Barcelona (IEB) Elisabet Viladecans-Marsal.

El consell es reunirà trimestralment i tindrà per funció proposar temes d’estudi, valorar les propostes de temes que es facin des dels òrgans de govern i dels equips tècnics de la institució, contrastar les metodologies i continguts dels estudis i validar les conclusions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa