Fira de Barcelona reprograma el seu calendari de salons pel coronavirus

B-Travel, Valmont Barcelona Bridal Fashion Week i Expoquimia es reprogramen a partir de juny

Fira de Barcelona ha reprogramat el calendari dels pròxims esdeveniments que organitza en els seus recintes amb l’objectiu de mantenir l’activitat programada inicialment per a aquest 2020 i poder celebrar-la en “les millors condicions possibles en un entorn que es preveu sigui més favorable”, davant la situació actual de coronavirus i l’estat d’alarma decretat pel Govern.

Així, el saló B-Travel, la Valmont Barcelona Bridal Fashion Week (VBBFW) i Expoquimia, entre altres, previstos per a les pròximes setmanes o mesos, es reubicaran en altres dates a partir de juny, ha informat la institució firal aquest dilluns en un comunicat.

En concret, el saló de turisme d’experiències B-Travel, previst per al cap de setmana del 27 al 29 de març, es posposa del 19 al 21 de juny en el recinte de Montjuïc, decisió que s’ha pres amb “el suport del sector”.

La Valmont Barcelona Bridal Fashion Week, esdeveniment de moda nupcial que havia de celebrar-se del 20 al 26 d’abril, tindrà lloc del 8 al 14 de juny en el recinte de Montjuïc.

El Retail & Brand Experience World Congress, especialitzat en la transformació del comerç i el nou paper de les marques i que estava fixat del 12 al 14 de maig, se celebrarà en el recinte firal de Gran Via entre el 17 i el 19 de novembre, coincidint amb Smart City Expo World Congress i Smart Mobility, centrats en mobilitat, ciutats intel·ligents i solucions urbanes.

Bforplanet passa a Setembre

La primera edició del nou saló BforPlanet, centrat en impulsar entre els sectors econòmics els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de Nacions Unides, traslladarà les dates previstes, del 26 al 28 de maig, als dies 22 i 23 de setembre en el recinte Montjuïc.

Per part seva, el saló especialitzat en emprenedoria i pimes, Bizbarcelona, que figurava inicialment en el calendari els dies 27 i 28 de maig es posposa al 8 i 9 de juliol. Quant a Expoquimia, Eurosurfas i Equiplast, els tres esdeveniments dels sectors químic, del tractament de superfícies i del plàstic, previstos del 2 al 6 de juny de 2020 en el recinte de Gran Via, també veuran alterades les seves dates de celebració i tindran lloc de l’1 al 5 de desembre. Així mateix, el Saló de l’Ensenyament, que tenia previst celebrar-se del 18 al 22 d’aquest març, tindrà lloc en unes dates pendents d’acordar amb la Generalitat.

Igualment, s’ajornen Futura i la Fira d’Empreses Simulades, que formen part també de la Setmana de la Formació i el Treball, on es reuneixen més de 270 universitats i centres de formació que presenten les noves propostes d’oferta acadèmica per al curs 2020-2021. Fira de Barcelona ha destacat que treballa per a preparar “les millors edicions possibles” seguint atentament l’evolució de la situació generada pel Covid-19 i d’acord amb les indicacions de les autoritats.

Més informació

Nou comentari