Cinven, KKR i Providence llancen una OPA per MÁSmóvil a 22,5 euros per acció

Aquest preu suposa una prima del 25% davant el preu de cotització pre-Covid | Tenen el suports del consell d'administració de la mateixa companyia

Els fons Cinven, KKR i Providence han presentat una oferta pública d’adquisició pel 100% del capital de MÁSmovil a un preu de 22,5 euros per acció.

Aquest preu suposa una prima del 25% davant el preu de cotització pre-Covid (9 de març). L’operació està condicionada a l’acceptació del 50% de les accions, per a la qual cosa els oferents compten ja amb el compromís irrevocable del 30% de l’accionariat actual, entre els quals hi ha el 21% en mans d’inversors espanyols i el 9% de Providence, de manera que es garanteixen un risc molt baix per poder tancar l’operació amb èxit.

A més, compta amb el suport del Consell d’Administració i l’equip directiu, que en una comunicació a la CNMV han reconegut que es tracta d’una operació beneficiosa per als accionistes i altres stakeholders de la societat.

L’objectiu final dels oferents és excloure MÁSmóvil de cotització en borsa i donar continuïtat al seu pla estratègic, segons ha manifestat la mateixa companyia. “Els oferents tenen plena confiança en l’estratègia, el projecte empresarial i història d’èxit de MÁSmovil”, continuen en el seu escrit, en el qual asseguren que també mantindran els empleats i l’equip directiu, que consideren peça clau en la trajectòria de la companyia.

Nou comentari