Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El CIDOB, vuitè al rànquing de millors ‘think tank’ independents del món
  • CA

L’Índex Global Go To Think Tank ha situat el Barcelona Centre for International Affairs (CIDOB) com a vuitè millor think tank independent del món i el quart en el rànquing de centres de recerca interessants de seguir. A més, la institució barcelonina ha escalat tres posicions en la categoria de millors centres d’Europa Occidental, arribant al 12 lloc sobre 141, tot i que encara està tres punts per sota del Real Instituto Elcano de Madrid.

En la classificació general, el CIDOB ha assolit la 28a plaça dels centres no americans i la 37a de tot el món. ​El Brookings Institution dels Estats Units (Washington D. C.) repeteix com a millor centre de recerca del món, seguit del French Institute of International Relations de França, el Carnegie Endowment for International Peace (Washington D. C.), el Bruegel (Bèlgica) i Center for Strategic and International Studies (Washington D. C.). 

Pel que fa als rànquings sectorials, el CIDOB ha quedat 69è en Defensa, 63è en relacions internacionals i 56è en xarxa de contactes. Una altra institució catalana, el Barcelona Institute for Global Health (ISGlobal), ha quedat novena a la classificació específica de think tanks vinculats a la salut i 56a en la llista dels que millor utilitzen internet.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa