Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Canadell respon a les crítiques i insisteix que la independència seria bona “per a tothom”
  • CA

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha respost a les crítiques rebudes per dir que “si s’explica bé, fins i tot el Baix Llobregat pot estar-hi d’acord” i ha matisat que, amb aquestes paraules, volia donar a entendre que la independència de Catalunya seria bona “per a tothom”, tant per a aquelles persones que hi donen suport com per a aquelles que hi estan en contra.

Canadell ha assegurat que, ben explicat, el projecte independentista podria arribar a convèncer fins i tot als qui són més contraris a la república catalana, ja que “darrera la independència hi ha un projecte de país” que busca millorar la vida de la gent, “amb més feina i millors sous”, tal com va insistir aquest diumenge en un fil a Twitter. Es tracta, segons ell, de proposar “un projecte que demostri que volem construir un futur millor per a tothom”.

“El que cal explicar és que lluitem per una república igualitària, on tothom tingui les mateixes oportunitats d’arribar on vulgui amb esforç i treball enlloc de premiar les portes giratòries constants”, ha criticat. “En definitiva, ampliarem base i guanyarem si expliquem bé que volem una república amb un model d país modern i avançat amb futur per a tothom”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa