Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Canadell creu que “seria una irresponsabilitat” anar a eleccions en els pròxims mesos
  • CA

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha demanat aquest dijous no forçar eleccions a Catalunya i posposar-les “el màxim possible” per no perjudicar la recuperació econòmica. “Seria una gran irresponsabilitat que en aquest moment es paralitzés la gestió política perquè entréssim en període electoral, que tots sabem que és d’inacció”, ha dit en roda de premsa, i ha emplaçat a cridar a tots a enfocar-se a salvar empreses i llocs de treball.

El president de la Cambra de Barcelona ha fet aquestes declaracions el mateix dia en què el Tribunal Suprem revisa en vista pública la condemna al president de la Generalitat, Quim Torra, a un any i mig d’inhabilitació per un delicte de desobediència en mantenir en la façana del Palau de la Generalitat una pancarta per la llibertat dels presos de l’1-O malgrat l’ordre de la Junta Electoral Central (JEC) perquè la retirés.

“Però tot això no dependrà del Govern, sinó d’un tribunal, cosa que no hauria de passar”, ha dit en referència al Tribunal Suprem. Quant als Pressupostos, ha defensat que la modificació dels comptes s’ha de dur a terme: “Si s’inhabilita a Torra li haurem de passar la pressió al Suprem que prengui una decisió d’aquest tipus, que seria surrealista per posar una pancarta a favor de la llibertat dels presos polítics”, ha afegit el president de la Cambra de Barcelona. “Esperem que siguin prou hàbils per a no incórrer en aquesta inhabilitació”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa