Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Canadell cedeix la presidència de Turisme de Barcelona al Gremi d’Hotels
  • CA

El president de la Cambra de Comerç, Joan Canadell, ha decidit delegar la presidència del comitè executiu de Turisme de Barcelona en Eduard Torres, representant del Gremi d’Hotels al ple cameral i últim membre a incorporar-se a través d’un dels 14 seients de pagament. Torres va substituir Magma Design, que va renunciar al seu escó després de l’aclaparadora victòria de la candidatura independentista d’Eines de País a les eleccions del maig.

Canadell, que també és president del Consell de Cambres de Catalunya, vol descarregar part de les seves responsabilitats i centrar-se en el desenvolupament del projecte Catalunya 30/40, que busca impulsar un acord de país per posar les bases del model econòmic català del futur. A més, confia en la capacitat de Torres, fundador de l’hotel Duquesa de Cardona, per gestionar l’entitat, ja que “representa una visió descentralitzada del sector del turisme”, igual que Canadell.

En una entrevista recent amb el TOT Barcelona, Canadell reconeixia que la presidència del Consell de Cambres no entrava als seus plans i que combinar els tres càrrecs era “complicat” perquè implicava un volum important de feina. Amb l’arribada del Gremi d’Hotels al ple es va obrir una nova oportunitat. Tot i que és l’empresa Hotel Duquesa de Cardona la que formalment ocupa el seient, Torres es vicepresident coordinador del gremi.

Més notícies
El comitè executiu de la Cambra de Comerç s'ha reunit per primera vegada a la Casa Llotja de Mar / ACN
La Cambra impulsa un acord de país per dissenyar el nou model econòmic de Catalunya
Notícia: La Cambra impulsa un acord de país per dissenyar el nou model econòmic de Catalunya
Comparteix
Joan Canadell presenta el pla 'Catalunya 2030/40' i demana la col·laboració d'administracions, institucions, entitats i empreses per desenvolupar "el màxim potencial de l'economia catalana"
Canadell ignora les advertències de Madrid i torna a reclamar diàleg a Sánchez
Notícia: Canadell ignora les advertències de Madrid i torna a reclamar diàleg a Sánchez
Comparteix
El president de la Cambra de Comerç reitera que un referèndum pactat és la millor solució per al conflicte català

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa