Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Canadell sobre el cas dels CDR: “Som un poble oprimit, menyspreat i discriminat”

El president de la Cambra de Comerç, Joan Canadell, ha assegurat que Catalunya és “un poble oprimit, menyspreat i discriminat”. En una piulada arran de la decisió de l’Audiència Nacional de deixar sortir amb llibertat sota fiança dos CDR més de la presó, Canadell ha assegurat que “des de fa segles l’Estat espanyol utilitza els catalans per tapar les seves pròpies vergonyes i mancances”.

“El més greu és que part de la societat no se n’adona. Només cal fer una mirada crítica a la història”, ha dit Canadell, vinculant un editorial del digital ‘Vilaweb’ titulat “Un muntatge policíac que hauria de ser una lliçó”.

 

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pere IV a desembre 27, 2019 | 16:34
    Pere IV desembre 27, 2019 | 16:34
    Un 25% dels catalans volen la independència, base de prosperitat i justicia i la volen de debó. S'hi'oposa un 20% que avala la repressió. Un 30% recolzen l'ordre establert, tot esperant el guanyador per pujar al seu carro. Un 25% diuen voler-la, però fan confiança acrítica i cega a uns politics que es disposen a reforçar el govern i l'estat que ens la neguen. Enganyats ? Si... però hores d'ara, PER QUE VOLEN. Ells vinclaran la balança en contra dels primers i a favor dels segons.
  2. Icona del comentari de: Ens agraden els aclariments a desembre 27, 2019 | 20:03
    Ens agraden els aclariments desembre 27, 2019 | 20:03
    Del president de la Cambra..

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa