Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Cambra s’uneix a la guerra de les rebaixes que enfronta els comerciants amb el ministre Illa
  • CA

La Cambra de Comerç de Barcelona també vol que els comerciants puguin decidir si fan rebaixes durant la desescalada del confinament pel coronavirus. En un comunicat difós avui, l’entitat presidida per Joan Canadell assegura: “De la mateixa manera que el sector de l’alimentació ha estat exemplar en l’aplicació de les normes bàsiques de seguretat davant la pandèmia, demanem que per part de l’administració pública hi hagi la mateixa confiança envers el comerç”. La Cambra s’afegeix així a les queixes dels botiguers per l’ordre de l’Estat que prohibeix les rebaixes a les botigues físiques però les permet online, una opció defensada amb contundència pel ministre de Sanitat, el socialista català Salvador Illa.

Segons la Cambra, els botiguers són “plenament conscients de la situació” i saben que s’ha de vetllar per la seguretat dels treballadors i del clients, un criteri que el comerç porta “al seu ADN”.  Per a l’entitat, “la desconfiança que s’origina negant el dret a fer rebaixes contribueix a generar més preocupació sobre com fer front a la situació econòmica, atès que cada dia sense activitat comercial esdevé una dificultat més”.

Més notícies
Comerciants i restauradors, entre la celebració per la nova fase i el retret per no obrir terrasses
Notícia: Comerciants i restauradors, entre la celebració per la nova fase i el retret per no obrir terrasses
Comparteix
Barcelona Comerç aplaudeix que la Generalitat hagi acceptat la seva petició d'eliminar la cita prèvia i exigeix al ministre Illa que prohibeixi les rebaices online

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa