Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Cambra inaugura una comissió de l’espai i aeronàutica

La Cambra de Comerç de Barcelona ha celebrat la primera jornada New Space Economy com a tret de sortida de la nova comissió de l’espai i aeronàutica, un acte al qual han assistit 250 empresaris interessats en l’economia espacial. Aquest sector preveu inversions europees per un valor de 16.000 milions d’euros al llarg del període entre els anys 2021 i 2027, ha informat la cambra aquest divendres en un comunicat.

La Cambra ha destacat que el potencial d’aquest sector està en el fet que no només suposa una oportunitat per a les empreses que l’integren, sinó també per a altres tradicionals com l’automoció, el turisme, les telecomunicacions i l’energia que vulguin utilitzar dades com els que procedeixen de l’observació de la Terra, la navegació i les telecomunicacions.

Per això, la Cambra de Barcelona vol potenciar i liderar l’impuls d’aquest nou ecosistema: “Estem preparats per fer-ho i des de la cambra ens esforçarem per fer-ho possible”, ha assegurat la vicepresidenta primera de la institució, Mònica Roca.

En la jornada s’ha conclòs que el paper actiu de les universitats en aquest terreny, el talent del territori, l’alça en inversió estrangera i les start-ups, així com la seva situació geogràfica són clau perquè Barcelona pugui liderar aquest sector.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa