La nova Cambra de Comerç es reunirà amb Puigdemont a Waterloo

La candidatura independentista Eines de País s'entrevista aquesta tarda amb el president de la Generalitat, Quim Torra, i busca data per trobar-se amb el president a l'exili

El nou comitè executiu de la Cambra de Comerç de Barcelona es reunirà pròximament a Waterloo amb el president de la Generalitat a l'exili, Carles Puigdemont, segons ha pogut saber el TOT Barcelona. Fonts pròximes a la candidatura han explicat que, un cop es van confirmar els resultats –la candidatura independentista ha obtingut la majoria absoluta al ple–, van demanar entrevistar-se amb Puigdemont. La data encara no està tancada, però les mateixes fonts confirmen que l'equip del president a l'exili ha confirmat que la reunió es produirà.

Més info: Quatre candidats es disputaran la presidència de la Cambra de Comerç de Barcelona

La candidatura Eines de País, que compta amb el suport de l'ANC i el Cercle Català de Negocis, s'entrevista aquesta tarda amb el president de la Generalitat, Quim Torra. Aquesta setmana també està prevista una nova reunió de la candidatura per acabar de perfilar el comitè executiu que liderarà la Cambra de Comerç durant els pròxims quatre anys. La presidència, que estarà en mans d'un home durant els dos primers anys i d'una dona durant els dos següents, compta amb quatre aspirants confirmats: Joan Canadell, Pere Barrios, Joan Font i Mònica Roca.

Més informació
Comentaris (2)
odisea Fa 3 mesos
Esto es lo mejor del siglo,el capital catalan sumiso a madrid esta descolocado,a poco a poco se acostumbraran a mirar por su pais Catalunya.
JORDI Fa 3 mesos
ESTAN LOS EMPRESARIOS ACO JONADOS................UFFF