“Barcelona, millor ciutat en captació d’inversió estrangera”: el que diu la premsa econòmica

"L'expresident de La Seda, a punt del seu quart judici per maquillar els comptes", titula 'La Información'

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaquen aquestes notícies sobre Barcelona i l’àrea metropolitana avui:

Via Empresa: “Barcelona, millor ciutat en captació d’inversió estrangera”. La revista ‘fDi Magazine‘ reconeix l’estratègia de promoció de l’Ajuntament per davant d’altres regions europees. 

La Información: “L’expresident de La Seda, a punt del seu quart judici per maquillar els comptes”. Segons el diari, “l’empresa, liquidada el 2014, va aparentar sota la presidència de Rafael Español beneficis de 5 milions per ocultar pèrdues de fins a 87 milions”.

Expansión: “La Roca Village invertirà 50 milions en la remodelació del complex”. Value Retail modernitzarà el centre per potenciar les experiències de compra, restauració i oci dels visitants, un projecte que suposarà la creació de 170 llocs de treball. La Roca Village és el segon destí més visitat de l’àrea de Barcelona, després de la Sagrada Família. 

Cinco Días: “Nissan retalla un 22,8% la seva producció al novembre”. El fabricant japonès va tancar el mes passat amb un volum de producció a l’estat espanyol –la principal planta és a Barcelona– de 7.693 unitats, cosa que suposa un descens del 22,8%. 

Ara: “Naturgy inverteix 20,5 milions en accions pròpies”. El grup energètic ja va invertir 11,7 milions en accions pròpies entre el 7 i el 14 de desembre. 

 

 

Més informació

Nou comentari