Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona, guardonada com a Ciutat de la Ciència i la Innovació 2018
  • CA

Barcelona ha estat distingida amb la distinció Ciutat de la Ciència i la Innovació 2018 per “l’aposta decidida en inversions i infraestructures innovadores científiques, tecnològiques i socials i que han destacat en el suport a la innovació als seus territoris”. Aquest ha estat el motiu que ha portat la Secretaria d’Estat d’Universitats, Investigació, Desenvolupament i Innovació ha guardonar la capital catalana.

L’òrgan de l’Estat també ha destacat el paper de les entitats locals de Barcelona per aconseguir la cohesió dels “agents d’innovació”, segons explica l’Ajuntament. També remarca la proximitat entre la ciutadania, les empreses, les institucions i els organismes públics amb els “agents d’innovació”. 

Juntament amb Barcelona les ciutats de Castelló de la Plana i Vigo també han rebut la mateixa distinció. Així, la capital catalana s’ha incorporat a la xarxa Red Innpulso, on s’inclouen ciutats per treballar en la ciència i la innovació. És un fòrum de trobada entre ajuntaments distingits per “definir i avançar en polítiques locals innovadores”, segons detalla el consistori. 

Més notícies
La Biennal de Ciència de Barcelona portarà dones científiques a un centenar d’escoles
Notícia: La Biennal de Ciència de Barcelona portarà dones científiques a un centenar d’escoles
Comparteix
L'alcaldessa Ada Colau remarca la importància que les nenes puguin tenir dones "com a referents" també en l'àmbit científicotècnic, per despertar vocacions
Una multinacional d’innovació empresarial crearà 250 llocs de feina a Barcelona
Notícia: Una multinacional d’innovació empresarial crearà 250 llocs de feina a Barcelona
Comparteix
L'empresa invertirà 100 milions de dòlars en cinc anys per desenvolupar un centre de vendes digitals europeu amb seu al 22@

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa