Barcelona, guardonada com a Ciutat de la Ciència i la Innovació 2018

El distintiu destaca la proximitat entre els "agents d'innovació" i la ciutadania

Barcelona ha estat distingida amb la distinció Ciutat de la Ciència i la Innovació 2018 per “l’aposta decidida en inversions i infraestructures innovadores científiques, tecnològiques i socials i que han destacat en el suport a la innovació als seus territoris”. Aquest ha estat el motiu que ha portat la Secretaria d’Estat d’Universitats, Investigació, Desenvolupament i Innovació ha guardonar la capital catalana.

L’òrgan de l’Estat també ha destacat el paper de les entitats locals de Barcelona per aconseguir la cohesió dels “agents d’innovació”, segons explica l’Ajuntament. També remarca la proximitat entre la ciutadania, les empreses, les institucions i els organismes públics amb els “agents d’innovació”. 

Juntament amb Barcelona les ciutats de Castelló de la Plana i Vigo també han rebut la mateixa distinció. Així, la capital catalana s’ha incorporat a la xarxa Red Innpulso, on s’inclouen ciutats per treballar en la ciència i la innovació. És un fòrum de trobada entre ajuntaments distingits per “definir i avançar en polítiques locals innovadores”, segons detalla el consistori. 

Més informació

Nou comentari