Barcelona Comerç habilita una web per localitzar el comerç obert

L'entitat vol informar als veïns sobre on es poden abastir

Barcelona Comerç ha posat en marxa una plataforma on s’informa dels comerços que es mantenen oberts a la ciutat des de la declaració de l’estat d’alarma, així com aquells que ofereixen serveis de venda-online.

Amb aquesta iniciativa, Barcelona Comerç vol informar els veïns de Barcelona sobre on es poden abastir; quins són els establiments oberts durant aquest estat d’alarma, alhora que contribueix a reforçar la visibilitat del petit comerç que malgrat la dificultat d’aquestes setmanes, segueix aixecant cada dia la persiana per garantir l’aprovisionament a la ciutadania.

La plataforma, oberta a tot el comerç de la ciutat, es tracti d’establiments o serveis associats o no a qualsevol dels 24 eixos comercials de Barcelona Comerç, presenta un directori general de botigues que es poden filtrar per activitat i també un mapa interactiu on apareixen geolocalitzats tots els establiments perquè sigui més fàcil ubicar-los i fer la recerca per barris.

A la fitxa de cada comerç o servei apareix la seva adreça, horari i telèfon, a més d’informació pràctica com ara si ofereixen servei de repartiment a domicili, comandes on-line, per telèfon o whatsapp o si només atenen urgències. Actualment la web ja compta amb prop de 150 comerços i serveis i s’espera que en aquests propers dies, el número segueixi pujant d’acord que es vagin validant les altes.

Nou comentari