Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona Comerç habilita una web per localitzar el comerç obert
  • CA

Barcelona Comerç ha posat en marxa una plataforma on s’informa dels comerços que es mantenen oberts a la ciutat des de la declaració de l’estat d’alarma, així com aquells que ofereixen serveis de venda-online.

Amb aquesta iniciativa, Barcelona Comerç vol informar els veïns de Barcelona sobre on es poden abastir; quins són els establiments oberts durant aquest estat d’alarma, alhora que contribueix a reforçar la visibilitat del petit comerç que malgrat la dificultat d’aquestes setmanes, segueix aixecant cada dia la persiana per garantir l’aprovisionament a la ciutadania.

La plataforma, oberta a tot el comerç de la ciutat, es tracti d’establiments o serveis associats o no a qualsevol dels 24 eixos comercials de Barcelona Comerç, presenta un directori general de botigues que es poden filtrar per activitat i també un mapa interactiu on apareixen geolocalitzats tots els establiments perquè sigui més fàcil ubicar-los i fer la recerca per barris.

A la fitxa de cada comerç o servei apareix la seva adreça, horari i telèfon, a més d’informació pràctica com ara si ofereixen servei de repartiment a domicili, comandes on-line, per telèfon o whatsapp o si només atenen urgències. Actualment la web ja compta amb prop de 150 comerços i serveis i s’espera que en aquests propers dies, el número segueixi pujant d’acord que es vagin validant les altes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa