L’aerolínia coreana Asiana Airlines ha triat Barcelona per instal·lar la seva seu per coordinar les operacions a l’estat espanyol i Portugal. L’oficina està situada a la T1 de l’aeroport de Barcelona-El Prat i de moment ha suposat la creació de 10 llocs de treball, tot i que la companyia ja ha anunciat que té previst incrementar la plantilla aviat.

[r:1]

“L’obertura d’aquesta oficina ens ha permès la creació indirecta d’altres llocs de treball, no només a l’aeroport sinó també en altres àrees de la companyia, i la nostra intenció és incrementar la nostra plantilla a Barcelona pròximament”, ha dit el director regional de l’oficina, Seungchul Shin. “Barcelona ofereix a Asiana Airlines les garanties necessàries d’una ciutat internacional, amb una posició geogràfica estratègica, bones infraestructures, atractiu turístic i infinitat d’oportunitats de negoci”.

Aquest mateix estiu, Asiana Airlines ha inaugurat la seva primera ruta regular que connecta Barcelona amb Seül (Corea del Sud) amb quatre vols setmanals directes. Durant els últims tres anys, la companyia aèria coreana només operava vols xàrter. Des de la capital coreana, Asiana Airlines ofereix connexions a diferents països d’Àsia i Oceania com ara Japó, Xina o Austràlia, entre d’altres.

Nou comentari

Més notícies

El Prat suspèn en puntualitat i se situa a la posició 1.009 del món

L’aeroport de Barcelona només aconsegueix que el 62% dels seus vols surti a l’hora

La Generalitat nega cap acord amb Madrid per canviar el nom del Prat

Passa a dir-se Aeroport Josep Tarradellas i els alcaldes de Barcelona i d'El Prat n'han estat informats aquest matí

La tuneladora del tren llançadora arriba tres anys tard a l’aeroport del Prat

La màquina ha perforat un túnel de 3,3 kilòmetres en 8 mesos i ja ha acabat la part més crítica de les obres

Les noves rutes internacionals del Prat impulsen la càrrega aèria

El transport aeri de mercaderies a Barcelona tancarà amb unes 175.000 tones mogudes, un 11% més que el 2017

El Prat es col·lapsarà si no s’utilitza més la tercera pista

Aquest any podria arribar als 50 milions de passatgers i l’aeroport fa temps que requereix una millora de la gestió de les operacions