L’aerolínia coreana Asiana Airlines obre seu a Barcelona

La companyia ha contractat 10 persones i té previst ampliar la seva plantilla aviat

L’aerolínia coreana Asiana Airlines ha triat Barcelona per instal·lar la seva seu per coordinar les operacions a l’estat espanyol i Portugal. L’oficina està situada a la T1 de l’aeroport de Barcelona-El Prat i de moment ha suposat la creació de 10 llocs de treball, tot i que la companyia ja ha anunciat que té previst incrementar la plantilla aviat.

[r:1]

“L’obertura d’aquesta oficina ens ha permès la creació indirecta d’altres llocs de treball, no només a l’aeroport sinó també en altres àrees de la companyia, i la nostra intenció és incrementar la nostra plantilla a Barcelona pròximament”, ha dit el director regional de l’oficina, Seungchul Shin. “Barcelona ofereix a Asiana Airlines les garanties necessàries d’una ciutat internacional, amb una posició geogràfica estratègica, bones infraestructures, atractiu turístic i infinitat d’oportunitats de negoci”.

Aquest mateix estiu, Asiana Airlines ha inaugurat la seva primera ruta regular que connecta Barcelona amb Seül (Corea del Sud) amb quatre vols setmanals directes. Durant els últims tres anys, la companyia aèria coreana només operava vols xàrter. Des de la capital coreana, Asiana Airlines ofereix connexions a diferents països d’Àsia i Oceania com ara Japó, Xina o Austràlia, entre d’altres.

Més informació

Nou comentari