L’Ajuntament de Barcelona contractarà a 48 discapacitats intel·lectuals

Els seleccionats cobriran places d'administració general i serveis auxiliars, en funció del perfil de cadascun, i s'incorporaran entre 2019 i 2020

L’Ajuntament de Barcelona contractarà a 48 discapacitats intel·lectuals per avançar en compliment de la normativa que obliga a les grans corporacions a reservar el 2% de l’oferta pública a aquest col·lectiu. Llançarà més d’una oferta pública d’ocupació entre aquest 2019 i el 2020, segons un comunicat municipal. Enguany el consistori obrirà la major convocatòria d’oposicions dels darrers 40 anys, amb un total de 1.343 places de funcionari. 

Es tracta d’una iniciativa coordinada entre l’Àrea de Recursos Humans i l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) i forma part de la reserva més àmplia del 7% ja efectuada per a les persones amb discapacitat, amb un total de 170 places. Un grup de treball específic està acabant de definir com serà el procés selectiu. Ja en forma part la Federació DINCAT i està previst que també s’incorporin entitats de la Xarxa per a la Inclusió Laboral de Barcelona (XIB). 

Els 48 seleccionats cobririen vacants d’administració general i de serveis auxiliars, tenint en compte el grau de discapacitat de cadascun. La proposta inicial és que es classifiquin en dos grups: un per als que tinguin un grau de discapacitat d’entre el 25% i el 29% i l’altre pels qui igualin o superin el 30%. Un cop s’incorporin a la plantilla l’IMPD farà seguiment de la seva inserció.

Més informació

Nou comentari