Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Aerolínias Argentinas estudia recuperar la ruta entre Barcelona i Buenos Aires
  • CA

El vicepresident d’Aerolíneas Argentinas, Gustavo Lipovich, ha reconegut que la companyia sud-americana es planteja recuperar diverses rutes internacionals que l’anterior direcció havia cancel·lat o reduït perquè no eren rentables, com la de Barcelona. “La idea és reprendre rutes internacionals per portar viatgers a l’Argentina”, va explicar a la premsa argentina el directiu. “Encara hi estem treballant i és d’hora per parlar de quines rutes exactament, però entre les que es van deixar de banda a l’anterior junta estan Barcelona o Nova York”, ha reconegut.

Actualment l’aeroport de Barcelona-El Prat té una sola connexó amb Buenos Aires, operada Level. Fins al novembre del 2019 aquesta ruta havia transportat gairebé 183.000 passatgers, superant els registres de tot el 2018. Aerolíneas Argentinas va cancel·lar el vol amb la capital argentina el febrer del 2018 perquè era la ruta que perdia més diners, segons va justificar el qui llavors era el seu president, Mario Dell’Acqua, que també va criticar que Barcelona no era un veritable hub aeronàutic com Madrid o Roma. 

Aerolíneas Argentina vol convertir-se en un agent clau per atraure més turistes, ja que la seva oferta de vols interns els permetria distribuir-los a qualsevol part del país. La companyia, que en els últims anys ha patit una crisi econòmica important i es troba en una època de transició després del canvi de govern a l’Argentina, ha decidit renovar bona part dels avions més antics i reforçar la flota de llarg radi amb la incorporació de nous Airbus 330 .

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa