Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Acord per al traspàs progressiu de la gestió del CCIB a Fira de Barcelona
  • CA

Fira de Barcelona es farà càrrec de la gestió del Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) a partir del mes de novembre del 2021 i, mitjançant un acord signat aquesta setmana, s’assegura la transició progressiva en la gestió del CCIB, el seu nivell d’activitat i els llocs de treball. També es contempla la possibilitat d’emprendre conjuntament nous projectes internacionals, preferentment a l’Àsia i l’Amèrica Llatina.

L’acord entre Fira de Barcelona i GL events es perllongarà més enllà del 2021 amb la col·laboració comercial i de provisió de serveis per part de l’operador francès. Estableix que, a partir d’ara i fins que Fira es faci càrrec de la gestió del CCIB, les dues organitzacions comercialitzaran conjuntament els espais del recinte per a esdeveniments que s’hi celebrin entre els mesos de novembre del 2021 i el 2026, mantenint així l’aportació a l’activitat i l’ocupació d’aquest centre congressual barceloní situat a l’àrea del Besòs.

L’Ajuntament de Barcelona, ​​titular del CCIB, va adjudicar la gestió del recinte a Fira de Barcelona a partir de novembre de 2021 per un període de 25 anys. Actualment, el CCIB està gestionat per l’empresa GL events CCIB SL, de la qual formen part la multinacional francesa GL events, amb un 80% del capital, l’Ajuntament de Barcelona amb un 12% i el Gremi d’Hotels de Barcelona amb el 8% restant.

GL events ha gestionat el Centre de Convencions Internacional de Barcelona durant més de 15 anys. El CCIB, que compta amb més de 100.000 metres quadrats, va facturar el 2018 prop de 38 milions d’euros després de celebrar 119 esdeveniments diversos. Des de la seva entrada en funcionament, el 2004, ha acollit més de 1500 esdeveniments de tot tipus com congressos, convencions, esdeveniments culturals i concerts, amb més 6,8 milions d’assistents.

Més notícies
El CCIB, premiat als EUA com a millor centre de convencions internacional
Notícia: El CCIB, premiat als EUA com a millor centre de convencions internacional
Comparteix
Aconsegueix l'or en la seva categoria en els premis anuals de la revista 'Prevue Meetings & Incentives', una de les publicacions amb més influència en el mercat nord-americà
El CCIB obté la màxima certificació en seguretat alimentària
Notícia: El CCIB obté la màxima certificació en seguretat alimentària
Comparteix
La ISO 22000:2018 garanteix tots els estàndards des de la compra de matèries primeres fins a la taula
El CCIB bat el rècord de facturació impulsat pels esdeveniments internacionals
Notícia: El CCIB bat el rècord de facturació impulsat pels esdeveniments internacionals
Comparteix
El centre va ingressar 37 milions d'euros l'any passat, un 11% més que al 2017

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa