Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Xerta Tapas Bar: gaudir de la cuina de l’Ebre a Barcelona
  • CA

Cuina típica de l’Ebre, en tapes clàssiques i tapes gastronòmiques al Xerta Tapas Bar. Aquesta és la proposta amb què el Tot Barcelona comença la celebració del seu primer aniversari. 

[r:1]

Dels tres sopars que sortejarem, el que ofereix el xef Fran López en la seva nova proposta a l’hotel Ohla Eixample és el primer. El que hi trobareu seran els plats del Delta, amb una àmplica carta de tapes clàssiques i tapes gastronòmiques. Contenen tota l’experiència acumulada i la creativitat desenvolupada als dos establiments del cuiner i el seu germà Joaquim que ja tenen una estrella Michelin: el Xerta, al mateix hotel Ohla Eixample –al carrer Còrsega–, i l’Hotel-Restaurant Villa Retiro, a Xerta (Baix Ebre).

Per participar en el sorteig heu d’entrar a l’Instagram del Tot Barcelona (@totbcn) i seguir les indicacions que hi trobareu a partir d’aquest dimarts. Tindreu fins divendres per participar-hi. El guanyador se sabrà dilluns.   

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🍽 Quin gust de sorteig!!! Estem a punt de complir #1anyTotBarcelona i comencem la celebració de l’aniversari amb el primer de tres sortejos gastronòmics impressionants! Aquesta setmana us regalem un SOPAR PER A 2 PERSONES al prestigiós @xertatapasbar, el germà petit del Xerta Restaurant (una estrella Michelin). El xef @franlopezchef us sorprendrà amb dos menús “Tapas Experience”, que podreu gaudir envoltats de l’acurada decoració de l’hotel Ohla Eixample. . INSTRUCCIONS PER PARTICIPAR: 1) Segueix els comptes @totbcn i @xertatapasbar 2) Fes ‘like’ a aquest post 3) Menciona la persona amb qui aniries a sopar 👉🏻 La data límit per participar és dilluns 11 de novembre a les 12h del migdia. Molta sort!! . . . #totbarcelona #totbcn #sorteig #sorteigcat #xertatapasbar #estrellamichelin #gastronomia #foodiesBCN #instafood #bcnfood #bcnfoodie #foodinbcn #barcelonafoodexperience #bcngourmet #restaurantebarcelona #gastroart #foodiesbarcelona

A post shared by TOT Barcelona (@totbcn) on

 

El Xerta Tapas Bar és un nou espai amb un estil informal però basat en la qualitat del producte i el coneixement de la terra que té el xef Fran López, que forma part de la quarta generació d’una família de restauradors de l’Ebre. 

Popets amb ceba caramelitzada del Xerta Tapas Bar

Popets amb ceba caramelitzada del Xerta Tapas Bar 

Amb el menú Tapas Experience, podreu tastar des del xapadillo d’anguila amb picada fins a un brioix de cua de bou, passant per un tataki de magret d’ànec, un tartar de tonyina roja de l’Ametlla de Mar o uns popets amb ceba caramelitzada.

Més notícies
El Tot Barcelona fa un any i us convida a sopar
Notícia: El Tot Barcelona fa un any i us convida a sopar
Comparteix
El pròxim dia 15 celebrem el primer aniversari amb un creixement sostingut de lectors i ho celebrem sortejant tres sopars en restaurants de la ciutat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa