Woody Allen actuarà al festival Jardins de Pedralbes

El cineasta no tocava a la capitala catalana des de feia més de quatre anys i aquest cop ho farà acompanyat per l'Eddy Davis New Orleans Jazz Band

El cineasta Woody Allen tornarà a actuar a Barcelona aquest juny després de més de quatre anys. El festival Jardins de Pedralbes l’ha convençut per pujar a l’escenari el 18 de juny acompanyat per l’Eddy Davis New Orleans Jazz Band. Les entrades es posaran a la venda el pròxim dilluns 18 de febrer, ha avançat l’agència ACN. L’artista va tocar a Barcelona per últim cop al desembre del 2014 al Gran Teatre del Liceu, dins del Suite Festival. No obstant, sí que ha visitat Catalunya més recentment: el seu últim concert va tenir lloc al festival de Cap Roig 2017. 

Allen ha anunciat recentment una sèrie de concerts a mitjans de 2019 per diferents ciutats d’Europa, que el portaran a la capital catalana, al Palau Euskalduna de Bilbao el 16 de juny i a Madrid el 20 del mateix mes. Cada nit  s’improvisarà sense un repertori fixe, ha explicat The Project en un comunicat. Inclourà cançons de principis del segle XX, clàssics, blues i rags inspirats en artistes com Sidney Bechet, George Lewis, Johnny Dodds, Jimmie Noone i Louis Armstrong.

Més informació

Nou comentari