Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Westfield La Maquinista o viure un Nadal de pel·lícula
  • CA

Fer totes les compres de Nadal, patinar sobre gel, sopar en un restaurant TOP i gaudir d’un ambient que ens transporta a Westfield La Maquinista, la destinació definitiva de Barcelona i Catalunya per trobar tots els ingredients d’aquestes festes: botigues, gastronomia, oci i emoció.

Del 2 de desembre al 5 de gener, Westfield La Maquinista es transforma de dalt a baix i oferirà un ampli programa d’activitats i propostes per a totes les edats, perquè si anar de compres és un plaer, encara ho és més si vivim experiències inoblidables i a més recuperem energia amb bones propostes gastronòmiques.

Les actuacions en directe a la pista de gel, un gran atractiu WESTFIELD LA MAQUINISTA

“Temps de Nadal”, una immersió extraordinària

Per aconseguir un viatge ben màgic al Nadal, “Temps de Nadal”, mitjançant una decoració immersiva i diferents activacions i esdeveniments molt especials, crearà una experiència única, màgica i irrepetible a Westfield La Maquinista, que es convertirà en una visita imprescindible per a tota la família. Hi veurem un Nadal que combina la tradició amb l’imaginari fantàstic elegant i modern, perquè l’època més màgica de l’any s’ho val tot.

2 de desembre: gran inauguració

El tret de sortida serà el 2 de desembre a les 18h amb la mestra de cerimònies Carla Moreno Parmenter. Després de l’encesa de llums, hi haurà la cercavila amb l’elenc principal. Començarà a l’entrada del carrer de Potosí i farà tot el recorregut per la planta baixa del centre fins arribar a la pista de gel. Dos xanquers, un malabarista i un acròbata faran gaudir el públic al so d’una proposta musical i les seves indumentàries al més estil Steampumk de Westfield la Maquinista. I aquest 2 de desembre coneixerem el jingle de Noël de Westfield La Maquinista. L’esdeveniment tindrà lloc en un escenari sobre la pista de patinatge i serà María Parrado, guanyadora de La Voz Kids 2014 qui donarà veu al jingle amb el pianista i una actuació de patinatge artístic.

Pista de patinatge

Ubicada a la plaça central de Westfield La Maquinista, la pista de patinatge acollirà dinamitzacions i espectacles en directe tots els divendres que no deixaran indiferents a ningú. Es tracta de la pista de patinatge sostenible més gran de Catalunya, amb una superfície de 192 m2. Ha estat elaborada amb materials sintètics, no utilitza compressors ni genera despesa energètica i tampoc no produeix soroll. Tots els divendres, la pista de patinatge acollirà actuacions de ball, música, llum i moltes sorpreses.

Un dels grans atractius és la pista gel WESTFIELD LA MAQUINISTA

La Casa del Rellotge

Pels més petits, Westfield La Maquinista ha creat la Casa del Rellotge. Un lloc màgic on els nens podran conèixer el Pare Noel del 2 al 24 de desembre i els Reis Mags des del 27 de desembre fins al 5 de gener. Un follet els donarà la benvinguda i, allà mateix, els nens podran lliurar les seves cartes a la bústia màgica i intercanviar desitjos amb Santa i els Reis Mags, a més de fer-se una foto i emportar-se un record plasmat per sempre en forma de gif ballant juntament amb Santa o el seu Rei Mag favorit.

Punk Córner

És un escenari que comptarà amb una agenda completa de tallers i activitats de la mà de les millors marques del centre. La programació es revelarà quan s’acostin les dates i inclourà tallers de maquillatge per brillar a les festes nadalenques, tallers de propòsits de Cap d’Any, contacontes infantils, workshops esportius, xerrades amb assessors de moda sobre tendències per escollir els teus millors looks per a aquestes festes, tallers de decoració de la llar i de les taules…

Un dels atractius és la música en directe i es espectacles sobre gel WESTFIELD LA MAQUINISTA

Col·laboració especial amb Cirque du Soleil

I atenció, perquè aquest Nadal a Westfield La Maquinista estarà carregada de màgia gràcies a la col·laboració especial amb Cirque du Soleil. La companyia d’artistes presentarà CRYSTAL, el seu nou i esperat espectacle, per primera vegada en gira per l’Estat espanyol, que arriba a Barcelona el gener de 2023 .Cada divendres, a la pista de patinatge del centre hi haurà sortejos relacionats amb CRYSTAL, l’únic xou sobre gel de Cirque du Soleil. A més, el 20 de desembre, Westfield La Maquinista organitzarà una cita amb els artistes de Cirque du Soleil per celebrar el Nadal amb una experiència inoblidable que inclourà un meet & greet amb els protagonistes i moltes sorpreses més.

Nadal solidari amb La Marató

El diumenge 18 de desembre La Marató dedicarà la seva 31a edició a les malalties cardiovasculars, la principal causa de mort als països desenvolupats i un dels problemes actuals de salut pública més rellevants. I Westfield La Maquinista se suma a la causa: acollirà una acció solidària juntament amb la fundació Cardio Dreams perquè tots els seus visitants es puguin sumar a la causa i aportar el seu granet de sorra. Per això, instal·larà un mural 3D pintat pel reconegut artista Carlos Alberto Gil (Guadalajara, Mèxic) al centre durant tot el Nadal. Tothom es podrà fer fotos amb el mural i compartir-les a xarxes socials per donar suport a la recerca en malalties cardiovasculars a través de Westfield La Maquinista i Cardio Dreams.

Recollida de joguines

Westfield La Maquinista col·locarà una cistella gegant on tothom qui vulgui podrà dipositar les seves joguines per donar. Abans de Reis, el centre donarà totes les joguines recaptades a una associació de la comunitat local per fer encara més especial un dels dies més especials de l’any i compartir l’alegria dels més petits.

Tot plegat, amanit amb cinemes i una oferta gastronòmica de primer nivell, amb restaurants insígnia com Saona, Chao Pescao, Crep Nova o Enjoy it, i amb marques internacionals com Apple, Abercrombie & Fitch, Hollister o Dyson, amb la seva primera botiga física de l’Estat, o Underarmour, amb la primera botiga full-price concept de l’Estat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa