Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Aquest cap de setmana pots menjar en un dels edificis més secrets de Gaudí
  • CA

La Sagrada Família i el parc Güell, la Pedrera o la cripta de la Colònia Güell són les grans icones de l’arquitecte modernista més interncional de Catalunya. Però més enllà, la petjada d’Antoni Gaudí a la ciutat i al país és immensa, en ocasions desconeguda pedr a molts catalans, i encara més per als turistes.

La torre de Bellesguard, un tresor a Barcelona

És el cas de la torre de Bellesguard, una de les obres més complexes de Gaudí des del punt de vista arquitectònic, però també fer un passeig per la història de Catalunya. Aquesta torre es pot visitar amb guia -de pagament-, acull casaments, reunions empresarials i esdeveniments, però el que no es pot fer habitualment és menjar-hi i gaudir de concerts. Per això és una bona oportunitat assistir al Eat Gaudí, que celebra la quarta edició aquest cap de setmana portant foodtrucks, activitats i concerts als jardins d’aquest edifici de l’arquitecte modernista. Hi haurà música en viu per animar l’esdeveniment i un taller infantil amb galetes i fondant on es podrà participar durant tot el dia.

Quant costa l’entrada a Eat Gaudí

L’entrada a l’esdeveniment costa 5 euros, igual que la del taller infantil, i aquells que vulguin visitar la Torre Bellesguard ho podran fer durant tot l’horari d’obertura, a un preu especial de 10 euros. Naturalment, tot allò que consumiu als camions de menjar es paga a banda. La Torre Bellesguard  Gaudí està situada al carrer Bellesguard nº 20, i s’hi pot accedir en transport públic i en vehicle privat.

Una llarga història: residència reial

Gràcies a l’abundància d’aigües subterrànies i la puresa dels seus aires, aquest indret sempre ha estat habitat, convertint-se en residència reial el 1408 quan el monarca Martí I, últim rei del Casal de Barcelona, s’instal·la a viure a Bellesguard fins a la seva mort el 1410. Encara avui es troben als voltants de l’edifici construït per Gaudí les restes medievals del palau i les muralles.

Més notícies
Interior de la casa Tosquella JORDI PLAY
FOTOS | Entrem a Casa Tosquella, el modernisme ocult del Putxet
Notícia: FOTOS | Entrem a Casa Tosquella, el modernisme ocult del Putxet
Comparteix
Per primera vegada, aquesta finca obrirà portes en el marc del 48 Open House, dedicat a vuit espais ocults de la ciutat. El TOT Barcelona s’avança i te’n descobreix els racons
Benedicció de la palma a la Sagrada Família ACN
La Sagrada Família torna a beneir la palma al carrer
Notícia: La Sagrada Família torna a beneir la palma al carrer
Comparteix
Centenars de persones s'apleguen davant la basílica per beneir palmes, palmons, branques de llorer o d'olivera

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa