Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Vaga de fam i acampada: la protesta que preparen empresaris de la nit a Sant Jaume
  • CA

Vaga de fam i acampada indefinida. Així protestaran empresaris del sector de l’oci nocturn que han estat convocats pe l’organització Som Oci Nocturn aquest dimecres 1 de setembre a la plaça Sant Jaume de Barcelona, davant del que consideren una “deixadesa de funcions del Govern” a l’hora de gestionar les restriccions per la pandèmia. Reclamen condicions segures per treballar i denuncien el “greuge comparatiu” amb altres sectors de la cultura.

Som Oci Nocturn també durà a terme altres accions de protesta a la ciutat per denunciar “17 mesos de restriccions desmesurades i injustificades, manca de solucions i nefasta gestió política i sanitària”. Tot plegat, a l’espera que el TSJC es pronunciï sobre el recurs presentat per l’oci nocturn a la perllongació de la limitació horària que va dictar la Generalitat.

El novembre del 2020, Som Oci Nocturn va organitzar un acte de protesta a la plaça Catalunya muntant una discoteca a l’aire lliure per protestar contra el tancament de locals d’aquest sector. La cita es va fer amb un perímetre i control d’accés, com si es tractés d’una discoteca de veritat, i amb espais compartimentats en tota la plaça per garantir la separació entre grups bombolla. Amb aquesta acció el col·lectiu volia visibilitzar la possibilitat de dur a terme la seva activitat amb totes les garanties sanitàries per evitar la propagació del coronavirus.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa