Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una nova llibreria pren el relleu de la desapareguda Negra i Criminal a la Barceloneta
  • CA

El local del número 5 del carrer de la Sal, a la Barceloneta, torna a acollir llibres. Sense inauguració oficial, però ja en actiu, la nova llibreria Fahrenheit 451 està ubicada al mateix espai on havia estat durant 13 anys la icònica Negra i Criminal –tancada l’any 2015. El projecte el tiren endavant dos llibreters que fins ara s’havien especialitzat en fer arribar la venda de llibres a llocs sense llibreries, com Sitges. Eren llibreters mòbils –tenen un aparador transportable– que ara passaran a ser fixes a la Barceloneta. Tanmateix, seguiran portant llibres a aquests municipis els caps de setmana.

Amb una publicació a Twitter, la llibreria s’ha donat a conéixer i ha celebrat que el local els ha quedat “espectacular”.

Després d’un any complicat, les bones notícies al voltant del món de les llibreries a Barcelona van apareixent a poc a poc. A l’estrena del gran projecte de la llibreria Ona del carrer Pau Claris s’hi ha sumat darrerament la notícia de l’obertura de la llibreria Finestres –a l’Eixample– pròximament i ara, també, el relleu literari d’un local mític de la Barceloneta. Fahrenheit 451 ja està en marxa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa