Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una llibreria agafarà el relleu del restaurant Monvínic

El tancament del Monvínic ha sigut un dels més sonats d’aquest any, però Barcelona no s’atura i ja hi ha un projecte que li agafarà el relleu: la Llibreria Finestres, impulsada per l’empresari Sergi Ferrer-Salat. Segons ha avançat el The New Barcelona Post, el nou establiment tindrà dues llibreteres i tres persones encarregades de la programació cultural.

Una de les idees estrella del nou projecte serà el silenci. “L’inici és aquest espai on hi regni el silenci per acostar-te al llibre i trobar-te amb ell d’una manera conscient”, explica l’Àurea Perelló, una de les llibreteres, al mitjà digital barceloní. L’objectiu és que el mateix espai convidi a la lectura i al silenci per trencar amb el soroll de l’exterior.

La nova llibreria d’ubicarà al carrer Diputació, entre Balmes i Rambla Catalunya. De fet, l’impulsor del nou establiment és també l’encarregat del Monvínic, que va haver de tancar per la crisi de la Covid-19. Però la llibreria també ocuparà un local més petit just davant del principal que servirà com a racó per les arts.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa