Una col·lecció de cromos històrica per festejar els 150 any del Poble-sec

La cooperativa Raons Públiques inicia una nova col·lecció pensada perquè els més petits surtin al carrer amb la família a buscar els llocs més emblemàtics del barri

La cooperativa Raons Públiques ha creat una col·lecció de cromos del Poble-sec per festejar els 150 anys del barri. Es tracta d’una col·lecció històrica de 10 cromos on s’hi pot trobar informació i imatges de llocs emblemàtics i significatius del barri com places, carrers o edificis.

El joc està penat perquè els més petits i les seves famílies i amics puguin explorar el barri amb l’ajuda d’una mapa i descobrir com aquests llocs històrics han canviat confrontant-los amb les fotografies dels cromos. A més, si es responen les preguntes que hi ha a cada cromo, se’n poden aconseguir de nous i fer la col·lecció sencera.

Mapa per localitzar els llocs més emblemàtics del Poble-sec / Raons Públiques

CROMOS MAPA 1

Els cromos es repartiran a l’acte central de la celebració dels 150 anys del Poble-sec, que té lloc aquest dissabte i a la festa major del barri. Aquesta col·lecció, que és una continuació d’un projecte semblant realitzat als barris del Coll i Vallcarca, ha estat creada amb l’ajuda del Centre de Recerca Històrica del Poble-sec (Cerhisec).  

Més informació

Nou comentari