Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Tricicle s’acomiada dels escenaris amb cinc funcions al Liceu
  • CA

La companyia Tricicle torna per acomiadar-se “definitivament” dels escenaris amb el seu espectacle ‘Hits-Chimpun!’. Es faran cinc funcions finals al Gran Teatre del Liceu de Barcelona els dies 26, 28 i 30 de novembre i el 2 i 4 de desembre, ha informat aquest dimecres en un comunicat.

Els tres membres de Tricicle —Joan Gràcia, Paco Mir i Carles Sans— han decidit oferir aquestes cinc representacions per “treure’s l’espina” de la temporada d”Hits’ al Teatre Coliseum amb què deien adéu al públic, però que va ser truncada per la pandèmia quan encara quedaven tres setmanes de representacions.

El Tricicle ha remarcat que “tornen al Liceu” perquè van actuar el 1982 com a figurants de ‘La història d’un soldat’, que va presentar Jérome Savary amb el seu Le Grand Magic Circus.

“Ara, 40 anys més tard, que es diu de pressa però que triguen molt a passar, 40 anys de girar pel món fent el millor que sabem fer —col·leccionar rialles—, tornem al Liceu de caps de cartell —i amb un camerino només per a nosaltres— per posar el ‘ximput’ final a la nostra carrera sobre els escenaris”, han afirmat.

Un espectacle de 100 minuts amb 12 esquetxos

L’espectacle, estrenat el 2016, conté els millors gags de la carrera de Tricicle amb una durada total de 100 minuts amb 12 esquetxos mínimament reduïts i un ampli resum, integrat per gags curts, que tanca el muntatge.

Tricicle ha afirmat: “Amb aquest final musical tan propi del Liceu —un ‘ximput’ rotund— tancarem una porta per obrir un munt de finestres amb vista a altres mons que alimentaran una curiositat que no fa pinta que no fa pinta que es ens hagi d’acabar mai”.

‘Forever Young’, el musical dirigit i produït per Tricicle, segueix de gira i, individualment Carles Sans està representant ‘Per fi sol!’ al Teatre Borràs; Paco Mir torna al Poliorama al desembre amb la seva versió gamberra d”El gos de l’hortolà’, i Joan Gràcia està exercint de director creatiu del Grup Pachá i director artístic del Restaurant Cabaret Lio Ibiza.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa