Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Totes les activitats per celebrar el Nadal al Tibidabo
  • CA

El Tibidabo està de celebració. Commemora el seu centenari –aquest dissabte feia 100 anys la Talaia, una de les atraccions més antigues de l’Estat– i, alhora, programa activitats perquè la visita al parc d’atraccions sigui rodona durant les imminents festes de Nadal.

Dins de l’agenda pels pròxims dies, el Tibidabo programa l’espectacle Il·lusions de Nadal. El parc el defineix com una “autèntica festa nadalenca” que convida a passejar-se en un itinerari teatralitzat inspirat en les celebracions i les tradicions pròpies dels dies que ara venen, com els preparatius per muntar el pessebre, fer cagar el tió, el dinar del dia de Nadal, les campanades de Cap d’Any o la màgia de la Nit de Reis, entre altres.

Alhora, el teatre de titelles del parc d’atraccions, el Tibimarionetàrium, es rendeix al Nadal amb una funció exclusiva per als pròxims dies. Tibimarionetàrium de Nadal és un espectacle nadalenc de marionetes, protagonitzat per un estol de personatges significatius i clàssics del teatret del Tibidabo. A més, s’han creat nous personatges per a l’ocasió, en un show on la música, la neu i els estels són també protagonistes. Les sessions són al migdia.

Atraccions a banda, al Tibidabo també es pot veure cinema. Al cinema 4D del recinte, el Dididado, es fan passis del curtmetratge Winter Wonderland, una aventura nadalenca màgica. La breu pel·lícula d’animació relata la història d’una nena que mira, captivada, l’aparador d’una pastisseria. Quan marxa, una fada fa que uns ninos cobrin vida per preparar un pastís deliciós per a la petita, però un gat malvat voldrà esguerrar-los el pla. Es pot veure a partir de les 12.00 hores i els passis es fan cada 20 minuts.

Durant els pròxims dies també es pot aprofitar l’excursió al Tibidabo per endinsar-se en la història i les curiositats d’un dels parc d’atraccions més longeus del món. El Tibitour arrenca a les 10.30 hores a l’estació inferior del funicular, a la plaça doctor Andreu, i es triga una hora i mitja a completar-ho. La visita guiada es fa cada dia que el parc obre i permet submergir-se en alguns dels espais emblemàtics del Tibidabo, com la Torre de les Aigües o l’Estació de Ràdio Barcelona, així com en algunes de les atraccions més conegudes del parc, com la Talaia, l’Avió o el Museu dels Autòmats.

Més notícies
La plaça de Catalunya, il·luminada per Nadal / Ajuntament de Barcelona
Tots els espectacles que es poden gaudir per Nadal a la plaça Catalunya
Notícia: Tots els espectacles que es poden gaudir per Nadal a la plaça Catalunya
Comparteix
La fira de Nadal s'instal·la al centre de Barcelona amb una àmplia oferta de tallers i actuacions per a tota la família
Paisatge nevat a Rasos de Peguera, el desembre de 2021 / Instagram
On trobar neu a menys de dues hores de Barcelona
Notícia: On trobar neu a menys de dues hores de Barcelona
Comparteix
El fred de les últimes setmanes ha emblanquinat de forma extraordinària diversos punts del país, alguns a mitja distància de Barcelona

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa