TOT Barcelona, cada mes un rècord

El diari de la capital compleix mig any en plena expansió i amb el zoom a la campanya electoral

Mig any. Sis mesos de creixement sostingut que han situat TOT Barcelona com a referència informativa de la ciutat de Barcelona. Un diari a peu de carrer, amb una perspectiva social, política i econòmica que explica el dia a dia i l'evolució de la capital de Catalunya. I això no són paraules.

Tot Barcelona és el primer mitjà de la ciutat que opta per un sistema de xarxes socials territorialitzat, amb diverses comunitats de Facebook arrelades als barris. A tall d'exemple, TOT Barcelona Nou Barris és seguit per 11.500 veïns, gairebé el doble que el perfil oficial del districte. En conjunt –i només a Facebook– els continguts de TOT Barcelona són seguits per més de 37.000 barcelonins. A això cal sumar-hi Twitter i Instagram.

Amb la perspectiva d'aquests mesos, TOT Barcelona ha mantingut un creixement ininterromput. Segons les dades que certifica l'OJD, el diari ha passat dels 93.000 lectors (navegadors únics, en llenguatge d'internet) de desembre, el primer periode complet, fins als 187.000 del passat mes d'abril, doblant l'audiència inicial.

Dades d'audiència del TOT Barcelona del desembre del 2018 a l'abril del 209

De forma imminent, TOT Barcelona oferirà una aplicació per a Apple i Android que estarà disponible, de forma gratuïta, per a tots els lectors. La ciutat, a la butxaca.

Més informació
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?