Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Rambla es converteix en paradís gastronòmic
  • CA

Abans que acabi el 2022, la Rambla viurà l’inici de les obrs de la seva transformació. Així ho ha anunciat l’Ajuntament aquest dilluns, quan fa fa sis anys que espera per començar com recorda el comptador que l’associació Amics de la Rambla té instal·lat al carrer. Doncs bé, aquest dilluns aquesta entitat ha presentat la setmana gastronòmica ‘Tast a la Rambla’ de Barcelona, que tornarà aquest any al seu format habitual amb després que la pandèmia de la Covid obligués a modificar les dates habituals a les edicions del 2020 i 2021.

El president d’Amics de la Rambla, Fermín Villar; la directora general del grup Gsr i l’esdeveniment, Roser Torras; i el regidor del districte de Ciutat Vella, Jordi Rabassa, han destapat els secrets de la vuitena edició, que tindrà lloc del 2 al 6 de juny i oferirà una quarantena de propostes gastronòmiques.

Gastronomia per a tots els gustos

Des de cuina tradicional, fins a tapes i platerets, passant per cuina d’autor i pastisseria, les propostes es distribuiran per set espais amb taules altes que s’instal·laran a la Rambla de Santa Mònica perquè el públic pugui aturar-se a desgustar aquesta gran oferta gastronòmica. També hi haurà activitats a l’Aula de Tast, un espai situat al final de la Rambla de Santa Mònica que tindrà un aforament limitat de 60 persones i on s’hi podrà accedir sense cita prèvia i l’entrada serà gratuïta.

Showcooking amb cuiners de prestigi

I una novetat que farà les delícies de molts: es crea espai amb un format més personalitzat de Showcooking-Gastronomies, que permetrà tastar plats amb el xef com a protagonista. Entre els convidats, ‘Asturias, Cuina de Paisatge’ amb María Busta (Casa Eutimio) i Lara Rodríguez (Restaurant Kraken) dissabte i ‘Raíz Culinaria-Castella-La Mancha’ amb Antonio Cuerda (Restaurant Cuerda), Adrián Romanillos (Restaurant Zubar), José Ángel Sánchez i Olga Arenas (Natural food lab) diumenge, entre d’altres. També hi haurà un nou espai de vins i caves, el Celler del Tast, on es podran degustar diferents vins “de les millors terres de vi de lEstat”.

El president dels Amics de la Rambla, Fermín Villar ha destacat que amb el ‘Tast a la Rambla’ volen demostrar que el passeig segueix tenint motius rebre visitants: “No defugirem el turisme, però ens agrada pensar que la gent de Barcelona segueix tenint llocs on venir”. Per la seva banda, el regidor del districte, Jordi Rabassa, remarca que l’oferta serà de restauració de qualitat, a preu assequible (de fins a cinc euros), de proximitat i vinculada als barris.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa