La plataforma barcelonina creada per organitzar concerts a demanda, Cooncert, abaixa la persiana. La pandèmia ha derrotat el projecte engegat per Pau Corbalan, que ha reinventat la programació de concerts a Barcelona, Catalunya i l’Estat. “No hem pogut resistir tants mesos sense concert i sense saber el que ens queda”, ha dit Cooncert a través de Twitter.

“Trobarem molt a faltar els vostres descobriments i veure artistes tocar per primera vegada a les nostres ciutats”, han dit, recordant el motiu de la seva existència com a plataforma. En un reportatge del TOT Barcelona Corbalan definia Cooncert com “una mena de change.org“. El funcionament de Cooncert permetia que els fans proposessin un artista perquè fes un concert a la seva ciutat i, si aconseguia el nombre suficient de vots, la plataforma s’encarregava de programar l’actuació.

“Que no pari la música, sigui de la forma que sigui”, conclouen en el comunicat. A Cooncert i els seus usuaris se’ls pot atribuir el mèrit d’haver descobert i impulsat a artistes com Vic Mirallas o Nil Moliner.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa