Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Guanya un calendari d’advent dels xocolaters gurmet
  • CA

El compte enrere per Nadal és més dolç i glamurós amb un calendari d’Advent de Godiva. La prestigiosa marca de bombons belga proposa un format nadalenc que cada any és molt esperat pels seguidors catalans de la firma. Enguany 2 lectors del TOT Barcelona tenen l’oportunitat d’aconseguir-ne de franc a través del sorteig que s’estrena aquest dilluns a l’Instagram del diari. 

Es tracta d’una selecció de 24 delícies de xocolata negra, blanca i amb llet, exquisidament decorades. Darrere les finestres del calendari s’amaguen icones d’aquesta època de l’any, com petits Pare Noel, pingüins i ninots de neu farcits de praliné d’avellana o de ganache de trufa. També conté xocolatines prèmium de la col·lecció de Carrés de Godiva, de xocolata amb llet i ametlles i de xocolata negra al 72% de cacau, totes amb elegants embolcalls individuals.

Godiva va ser fundada el 1926 pel mestre xocolater Pierre Draps, a Brussel·les (Bèlgica). Quasi un segle després, la marca és coneguda arreu del món i està disponible a més de 100 països. Té una botiga al cor de l’Eixample des de fa més de 30 anys, on peregrinen els amants del millor cacau. 

Botiga de la marca de xocolata belga Godiva, al carrer Balmes de Barcelona
Botiga de la marca de xocolata belga Godiva, al carrer Balmes 147 de Barcelona / Godiva

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa